Sopimusehdot

ITALIANKAAKELI VERKKOKAUPPA TOIMII INTERNETOSOITTEESSA WWW.ITALIANKAAKELI.FI. TÄMÄN VERKKOSIVUSTON JA iITALIANKAAKELINN VERKKOKAUPAN OMISTAJA JA YLLÄPITÄJÄ ON ITALIAN TILES , KAUPPAREKISTERIIN REKISTERÖITY ARVONLISÄVEROVELVOLLINEN YRITYS, JONKA Y-TUNNUS ON 2195790-1 Italian Tiles (JÄLJEMPÄNÄ KÄYTETÄÄN NIMITYSTÄ ”ITALIANKAAKELI”) ON ITALIANKAAKELIN VERKKOKAUPASSA MYYNNISSÄ OLEVIEN TUOTTEIDEN (JÄLJEMPÄNÄ KÄYTETÄÄN NIMITYSTÄ  MYYJÄ.
Seuraavia ehtoja sovelletaan Italiankaakelin ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Näiden ehtojen kohtia 1-10 sovelletaan kaikessa Italiankaakelin verkkokaupan kautta tapahtuvassa myynnissä.

Italiankaakeli myy kulloinkin sen valikoimaan kuuluvia tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille. Sopimus osapuolten välille syntyy, kun Italiankaakeli on vastaanottanut asiakkaan tilauksen verkkokaupan kautta. Tämän jälkeen sopimus on molempia osapuolia sitova. Asiakkaalle lähetetään tilauksesta erillinen tilausvahvistus asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

1 Rekisteröityminen
1.1 Ostaessaan tuotteita Italiankaakelin verkkokaupasta käyttäjä voi rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi ja luoda asiakastilin, johon liittyy käyttäjätunnus ja salasana. Aiemmin rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua sisään käyttäjätunnuksensa ja salasanansa avulla.  Jotta Italiankaakeli voi noudattaa sopimusehtojen mukaisia velvoitteitaan, tulee asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimensä, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa ja osoitteensa. Asiakas vastaa tietojen oikeellisuudesta.

1.2 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä näihin sopimusehtoihin.

1.3 Italiankaakelin asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Italiankaakeli ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Rekisterin tarkoitus on asiakas- ja kauppasuhteen ylläpito ja kehitys. Rekisterin sisältämät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero, asiointihistoria ja sähköposti-osoite.

2 Hinnat
2.1 Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Italiankaakelin hinnastossa tilaushetkellä osoitteessa www.Italiankaakeli.fi. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %,

2.2 Tuotteen hintaan lisätään rahti- ja toimituskulut, jotka ilmoitetaan kokonaistilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista.

3 Tilaaminen
3.1 Tilaaminen tapahtuu Internetin välityksellä osoitteesta www.Italiankaakeli.fi.

3.2 Asiakkaalle lähetetään tilauksesta tilausvahvistus asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mahdolliset huomautukset tilausvahvistukseen tulee tehdä 48 tunnin kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.

3.3 Italiankaakeli ei vastaa käyttäjätunnuksista tai salasanoista. Jos asiakas unohtaa käyttäjätunnuksen tai salasanan, tulee hänen rekisteröityä uudelleen. Asiakas vastaa käyttäjätunnuksellaan tehdyistä tilauksista ja on velvollinen säilyttämään käyttäjätunnuksen ja salasanan huolellisesti.

3.4 Asiakas sitoutuu ilmoittamaan Italiankaakelille välittömästi, mikäli asiakkaalla on syytä epäillä, että salasana on päätynyt ulkopuolisen tietoon. Epäillessään tunnusten väärinkäyttöä, Italiankaakeli varaa oikeuden sulkea käyttäjätilin.

4 Maksuehdot
4.1 Maksu tilisiirtona Italiankaakelin (Italian Tiles) pankkitilille. Viitrenumero, summa ja pankkitilitiedot lähetetään tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

4.2 PayPal -maksu Italiankaakelin PayPal -tilille käyttäen maksajan omaa PayPal-tilisaldoa.

4.3 Korttimaksu käyttäen PayPalin korttimaksujärjestelmää. Maksaminen ja luottokortin tietojen antaminen tapahtuu verkossa PayPalin suojatuilla sivuilla. Tällöin pankki-, luotto- tai debitkorttiin liittyvät tiedot eivät siirry tai tallennu Italiankaakelin järjestelmään, vaan PayPalilta siirtyvät Italiankaakelin vain tiedot onnistuneesta maksusuorituksesta. Asiakkaan korttitiedot pysyvät näin salaisina.

PayPal hyväksyy maksuvälineeksi VISA-, VISA Electron, Mastercard, American Express- ja Eurocard- maksukortit. Erilaiset Debitkortit käyvät jos niissä on VISAn tai Mastercardin logo.

5 Toimitusaika ja -tavat
5.1 Italiankaakelin tuotteiden toimitusaika on yleisimmin  3-18pv

5.2 Mikäli toimitusaika on olennaisesti pidempi, pyrkii Italiankaakeli viipymättä ilmoittamaan tästä asiakkaalle sähköpostitse. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvää tuotetta koskeva tilaus sähköpostitse. Italiankaakeli pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

5.3 Toimitus: Tuotepakkaukset toimitetaan kuorma-autolla, joka on varustettu perälautanosturilla. Asiakas varmistaa, että ajotie on riittävän leveä ja kantava ja että kuljetusautolla on esteetön pääsy toimituskohteeseen. Tuotteet puretaan auton välittömään läheisyyteen. Asiakkaan tulee varmistaa, että asiakas tai tämän edustaja on sovittuna ajankohtana vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli vastaanottaja ei ole sovittuna toimitusaikana vastaanottamassa tuotteita eikä asiakasta tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, asiakas vastaa kaikista uuden kuljetuksen aiheuttamista kustannuksista. Italiankaakeli ei korvaa kuljetusliikkeen toiminnasta johtuvista viivästymisistä asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvia välillisiä kuluja miltään osin. Mikäli olosuhteet vaativat toimitusvaiheessa erikoiskalustoa (nosturiautoa tms.), vastaa näistä kustannuksista asiakas.

5.4 Vastaanottotarkastus: Asiakas tarkastaa toimitetut tavarat mahdollisten kuljetusvaurioiden osalta. Mahdollisista vaurioista on tehtävä merkintä rahtikirjaan vastaanotettaessa. Rahtikirjan kuittauksen jälkeen vastuu tuotteesta on vastaanottajalla. Kuljetusvahingoista on aina ilmoitettava myyjälle, joka ilmoittaa asiasta edelleen kuljetusliikkeelle ja tehtaalle. Vahingoittunut osa on säilytettävä tarkastusta varten. Italiankaakeli korvaa kuljetuksessa vahingoittuneen osan uudella. Uusi osa toimitetaan yleisiä kuljetusvälineitä ja -reittejä käyttäen kohtuullisessa kuljetusajassa. Mikäli vaurioita tai virheellisyyksiä huomataan myöhemmin, niistä on ilmoitettava kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas on havainnut virheen. Virhetilanteiden nopean selvittämisen turvaamiseksi Italiankaakeli suosittelee, että asiakas ilmoittaa virheestä välittömästi havaittuaan virheen. Asiakkaan tulee suojata ja varastoida tavarat ohjeiden mukaisesti. Asennuksen sujuvuuden vuoksi pyydämme, että pakkauslaatikoita ei avata tarpeettomasti, vaan ainoastaan laatikoiden määrä tarkistetaan.

Tuotteet on siirrettävä viipymättä kuiviin ja asianmukaisiin tiloihin. Asiakas vastaa tuotteiden riittävästä suojauksesta ja säilytyksestä tilauskohteessa.

5.5 Jos tilaukseen sisältyy useampia tuotteita ja niiden toimitusajat vaihtelevat, koko tilaus lähetetään vasta kun kaikki tilauksen tuotteet ovat toimitusvalmiita tai sopimuksen mukaan.

5.6 Tilaukset toimitetaan vain pääsääntöisesti vain Suomeen ja EU-alueelle. Nämä toimitusehdot koskevat ainoastaan Manner-Suomeen toimitettavia tilauksia. Italiankaakeli ei sitoudu toimittamaan tuotteita Manner-Suomen ulkopuolelle. Mikäli tuotteen toimituspaikkana on Ahvenanmaa tai saaristoalue, EU-alue tai EU:n ulkopuolinen alue, niin asiakkaan tulee ottaa ennen tilausta olla yhteydessä asiakaspalveluun toimitusehtojen varmistamiseksi. Yhteydenoton perusteella Italiankaakeli harkitsee, onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako toimitus lisäkustannuksia (kuten tulli ym asianomaisen kohdemaan julkisoikeudellisia maksuj)a asiakkaalle.

6 Palautusoikeus
6.1 Palautuksesta tulee aina sopia etukäteen ottamalla yhteyttä Italiankaakeliin joko sähköpostitse osoitteeseen myynti@Italiankaakeli.fi tai puhelimitse asiakaspalveluun numeroon 050-376 51 76.

Asiakkaalla on oikeus palauttaa normaalisti saatavilla olevat, tilaamansa tuotteet 7pv päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta, edellyttäen, että tuote on käyttämätön, alkuperäispakkauksessa ja jälleenmyyntikelpoinen. Italiankaakeli ei ota palautuksena vastaan asennettuja tai osin asennettuja tuotteita. Erikoistilauksesta valmistettuja tai asiakasta varten räätälöityjä tuotteita tai määrämittaan katkaistuja tai leikattuja tuotteita emme ota palautuksena vastaan.Rahdin maksaa palauttaja.

Palautukseen tulee liittää mukaan kopio lähetteestä ja palautuslomake, johon asiakas merkitsee nimensä, yhteystietonsa ja tilausnumeron. Italiankaakeli palauttaa tuotteesta maksetun hinnan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille5 päivän kuluessa saatuaan palautuksen. Asiakkaan tulee ilmoittaa palautuksen yhteydessä tilinumero, johon kauppahinta palautetaan, sekä pankin nimi.

Palautettaessa tuotteita asiakas huolehtii tuotteen asiallisesta ja riittävästä pakkaamisesta kuljetuksen ajaksi. Asiakas on velvollinen korvaamaan vaurioituneen tuotteen, mikäli sitä ei ole asianmukaisesti pakattu. Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote ei kokonsa tai painonsa takia edellytä erilliskäsittelyä tai muutakaan erilliskuljetusta. Muussa tapauksessa asiakas huolehtii itse palautuskustannuksista.

Mikäli olemme lähettäneet sinulle viallisen tai väärän tuotteen, ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse niin saat tarkemmat ohjeet.

Kun kyseessä on viallinen tai väärä tuote, maksamme uuden vastaavan tuotteen lähetyskulut.

Italiankaakeli ei ole velvollinen korvaamaan palauttamisesta aiheutuneita kuluja, koska tuotetta ei voida palauttaa tavanomaisella tavalla postitse.

7 Reklamaatiot
7.1 Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä Italiankaakelille kohtuullisessa  n.7pv ajassa havaittuaan virheen sähköpostitse osoitteeseen myynti@Italiankaakeli.fi. Virhetilanteiden nopean selvittämisen turvaamiseksi Italiankaakeli suosittelee, että asiakas ilmoittaa virheestä välittömästi havaittuaan virheen. Tavaran virhe korvataan pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote. Asiakas ei voi vaatia virheen korvaamista uuden tuotteen toimituksella, jos siitä aiheutuisi kohtuuttomia kustannuksia tai sille on kuluttajansuojalain tarkoittama este. Jos uuden tuotteen toimittaminen ei ole mahdollista, voidaan virhe korjata virhettä vastaavalla hinnanalennuksella tai jos tuotteen virhe ei ole vähäinen, purkamalla kauppa.

7.2 Asennettu tuote on hyväksytty tuote.

8 Ylivoimainen este (Force majeure)
8.1 Italiankaakeli ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Italiankaakelin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan ylivoimaisen esteen johdosta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- ja tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta Italiankaakelin tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavasta tai toiminnan estävästä seikasta johtuen.

9 Lainvalinta
9.1 Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

10 Muuta
10.1 Tiedustelut tilauksista, palautuksista, toimituksista ja laskutuksesta tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen myynti@Italiankaakeli.fi.

10.2 Teknisistä syistä kuvissa näkyvät tuotteiden värit saattavat erota tuotteiden todellisista väreistä. Materiaalien väreihin voi tutustua tarkemmin /ota yhtyeys.Tuotekuvissa saattaa esiintyä lisävarusteita (esim. laattalistat, kalusteet ym, jotka eivät kuulu toimitussisältöön.

10.3 Mikäli asiakkaalla on huomautettavaa, tulee huomautukset lähettää sähköpostitse osoitteeseen myynti@Italiankaakeli.fi tai kirjeitse allaolevaan osoitteeseen:

Italiankaakeli
Puhelin /asiakaspalvelu: 050 376 51 76
Sähköposti: olli.haarala@italiantiles.fi
Italiantiles Y-tunnus 2195790-1

Luonnonkivessä on sille ominaisia värivaihteluita ja lustoisuutta, eikä näitä pidetä tuotteen virheinä.

 

Italiankaakelilla on oikeus korjata kustannuksellaan todetut virheet tai toimittaa asiakkaalle uusi tuote. Italiankaakeliilla on oikeus tutustua asiakkaan ilmoittamiin tuotteen virheisiin. Asiakkaan on pidettävä tuote virheen havaitsemisen jälkeen koskemattomana Italiankaakelioilla tarkastusta varten.

 

11.3 Takuuehdot

Italiankaakeli noudattaa toiminnassaan markkina-alueen kuluttajansuoja- ja tuotevastuulakeja.:

 

11.6 Virheistä ilmoittaminen

Takuunalaisista virheistä on ilmoitettava välittömästi kun ne havaitaan, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluttua. Takuu ei kata virheitä, joita ei ole ilmoitettu Italiankaakelille takuuajan kuluessa. Tuotetta ei saa ei saa ottaa käyttöön ennen kuin virhe on korjattu. Mikäli ilmoitettu virhe ei johdu Italiankaakelin tuotteesta, vaan esimerkiksi asennustyöstä, asennuslämpötilasta, ilmankosteudesta tai väärin säädetystä ilmanvaihdosta, korvaa asiakas tarkastajan turhasta käynnistä aiheutuvat kulut Italiankaakelin lähettämän laskun mukaisesti.

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus vedota tavarassa ostohetkellä olleeseen virheeseen kohtuullisen ajan kuluessa ostohetkestä lukien (kuluttajansuojalaki 5. luku, 16 §).

11.7 Tekninen neuvonta

Kaikissa neuvonta- ja takuuasioissa voit ottaa yhteyttä Italiankaakeli puh. 050-376 51 76  sähköposti: myynti@Italiankaakeli.fi