Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:
Italian Tiles Oy
Launeenkatu 6, 15100 Lahti
Y-tunnus: 2195790-1
Puhelin: 050 376 5176
Sähköpostiosoite: myynti@italiankaakeli.fi

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilauksista tulee aina sähköpostivahvistus. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitus- ja käsittelykulut

Toimituskustannukset veloitetaan asiakkaalta tilaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Kuljetuspalveluun liittyviä erikois- ja lisäpalveluja sekä näiden hintoja voi tiedustella asiakaspalvelustamme.

Käyttöoikeus

Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville kuluttajille. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat palveluntarjoajalle.

Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat käyttäjän:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Lähiosoite
  • Postitoimipaikka
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite

Tilaaminen

Palvelusta tilatessa sitova kauppasopimus syntyy, kun palvelun tarjoaja lähettää käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.

Tuotteiden hinnat

Tuotteen hinta on palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä näkyvä hinta. Hinnat ilmoitetaan käyttäjälle euroissa (EUR). Arvonlisävero sisältyy hintoihimme.

Italian Tiles Oy pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen / peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitusehdot

Tarkista tilaus vastaanottaessasi. Tuotteet vastaavat niitä, jotka olet ostanut. Toimitus on lähetteen / kuitin mukainen ja vahingoittumaton.

Huomautukset tuotteiden kunnosta on tehtävä välittömästi tai viimeistään viiden vuorokauden kuluessa niiden vastaanottamisesta. Ulkoisista kuljetusvahingoista on merkittävä rahtikirjaan varauma, ennen lähetyksen kuittaamista vastaanotetuksi.

Peruuttaminen ja palautukset

Kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus verkkokaupan kautta ostetuille tuotteille. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, virheettömiä ja edelleen myyntikelpoisia tuotteita.

Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja tavara pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Tehdastilaus- ja mittatilaustuotteita ei voi palauttaa.

Ennen palautusta tai vaihtoa ole yhteydessä tuotteen myyjään sähköpostitse myynti@italiankaakeli.fi. Ilmoita asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi IBAN-muodossa ja kopio verkkokaupant tilausvahvistuksesta.

Laattojen laatutaso

Voimassa oleva EN-standardi määrittää 1-lajitelman tuotteiden laatuvaatimustason. Muidenlajitelmien ja standardin ulkopuolisten tuotteiden ominaisuudet määrittää valmistaja.

Toimituserässä hyväksytään 5 %:n lajitteluvirhe. Keraamisille tuotteille on ominaista, etteivät kaikki laatat ole samanlaisia. Epäkohta laatassa ei välttämättä tee laatasta käyttökelvotonta, vaan laattaa voidaan mahdollisesti käyttää leikattuna.

Virhe tuotteen tiedoissa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuote mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Reklamaatio

Reklaamatio tulee tehdä sähköpostitse myynti@italiankaakeli.fi.

Vaurioitunut lähetys

Mikäli lähetys on vaurioitunut ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse myynti@italiankaakeli.fi. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusviivästys

Toimitusviivästyksistä korvataan korkeintaan rahdin arvo, jollei yksittäisen kaupan ehdoista muuta aiheudu. Kohtuullisesta myöhästymisestä johtuvia välillisiä kuluja ei korvata.

Hinnat

Hinnat määräytyvät tilauspäivänä voimassa olevat hinnaston tai erillisen tarjouksen mukaisesti. Myyjä pidättää itsellään hinnanmuutosoikeuden vastaanotettuihin tilauksiin hinnastojen muuttuessa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Jos verkkosivuilla ilmoitettu hinta on niin ilmeisen virheellinen, että asiakkaan pitäisi ymmärtää hinta virheelliseksi, pidätämme oikeuden muuttaa hintaa tilauksen teon jälkeen. Tällöin hintamuutoksesta otetaan yhteyttä asiakkaaseen ja kaupan voi halutessaan purkaa ilman kuluja. Tällaisia virheitä ovat esimerkiksi pilkku- tai yksikkövirhe.