Inaria liukuovikaapistot

Liukuovet, liukuovikaapit ja tilanjakajat Lahdesta

Tervetuloa Lahden Inaria Studioon!

Kalusteet
Liukuovet, liukuovikaapit ja tilanjakajat tarjoavat käytännöllisen ratkaisun kodin eri tilojen sisustamiseen. Uuden ilmeen saavat eteinen, makuuhuone, lastenhuone, olohuone, vaatehuone, varasto ja kylpyhuone.

Kalusteita monenlaisiin tarpeisiin
Meiltä löydät kalusteen omaan tarpeeseesi sopivaksi. Oli se sitten vaatekaappi, siivouskaappi, kenkäkaappi, toimistokaappi, kulmakaappi, allaskaappi, kirjahylly, lipasto, istuinpenkki, tv-taso, aputaso tai tilanjako-ovi.

Varustele juuri haluamallasi tavalla
Valitse sisustukseesi ja omaan makuusi sopivat hyllyt, tangot, korit, laatikot, valot, kenkätelineet, housutelineet, solmiotelineet, altaat ja peilit monipuolisesta valikoimastamme.

Lisäksi voit valita kalusteiden mitoituksen, rakenteen, ovimallit ja värit. Panostamalla hetken aikaa ja vaivaa näihin valintoihin varmistat, että lopputulos on juuri sinun näköisesi. Tutustu vaihtoehtoihin osoitteessa www.inaria.fi

Palvelumme
Saat meiltä ilmaisen suunnittelu- ja mittauspalvelun. Tutustu myös joustaviin rahoituspalveluihimme. Voit halutessasi valita avuksesi asennuspalvelumme, joka kattaa myös mahdolliset purku- ja poiskuljetustyöt. Lisäksi tarjoamme monipuolisia remonttipalveluita. Kysy lisää!

InariaStudio
Saat henkilökohtaista palvelua Suomen suurimmalta liukuovikaappien erikoisliikkeeltä – kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta asennukseen. Inaria-liukuovet ja kaapit valmistetaan aina tarkasti asiakkaan mittojen mukaan.

Valmistaja
Finnmirror Oy, Inaria-liukuovikaappien valmistaja, on yksi Suomen merkittävimmistä kiintokalustevalmistajista. Perheyritys, joka perustettiin vuonna 1923, yhdistää pitkät perinteet peilinvalmistuksessa, moderneimman tuotantotekniikan ja vahvan ympäristötietoisuuden.

Inaria kevät ALE 2024

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Italian Kaakeli - Inaria Studio Lahti

Launeenkatu 6 / Teräkatu 1, 15100 Lahti
Puhelin: 050 376 5176 / 045 149 6080
Sähköposti: myynti@italiantiles.fi

Avoinna
Arkisin: 10–17, lauantaisin sopimuksen mukaan.

Inaria Lahti - Jukka Haarala
Jukka Haarala
Inaria Lahti - Olli Haarala
Olli Haarala